IELTS (International English Language Testing System)

Изпитът IELTS отваря врати – той може да ви помогне да живеете, учите или работите по цял свят. Резултатите от IELTS се признават от над 8 000 организации, като сред тях са правителствени и образователни институции, както и професионални организации. IELTS е единственият тест по английски език, признат от имиграционните служби на всички държави, които изискват удостоверение за езиково ниво.

Изпитът IELTS е разработен, за да ви помогне да използвате английски език при работа или обучение в чужбина. За по-малко от три часа той оценява всички езикови умения – слушане, четене, писане и говорене.

Най-ефективният начин да се оценят уменията за комуникация на английски е чрез интервю на живо. IELTS е най-широко признатият изпит по английски език, при който изпитващ оценява уменията ви за общуване в разговор с вас.

IELTS е разработен от експертите в езиковото оценяване и затова можете да бъдете сигурни, че ще даде справедлива и точна оценка на уменията ви по английски език.

Подобно на IELTS TOEFL включва Reading, Listening, Speaking, Writing. Продължителността на теста е около 4 часа, а максималният резултат е 120 точки (повечето университети изискват минимум 80 за прием в бакалавърска програма). Сертификатът е с валидност 2 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *