Езиково училище Диел разполага с две учебни бази за развиване на основната си дейност – организиране на курсове за ученици и възрастни за изучаване на чужди езици /английски, немски, испански, италиански/ курс по български език, курс- компютри

Диел се намира в новопостроена сграда в идеалния център на град Велико Търново, в непосредствена близост до ОУ „Патриарх Евтимий“.

Основната база на училището се намира на ул. ”Рафаил Попов” 6. Диел разполага с нова, самостоятелна, модерна сграда в центъра на града. Сградата е на четири нива, с терасирана лятна градина, която е истински оазис в центъра на Велико Търново.

Лятната градина дава възможност за извънкласно обучение или т. нар. „зелено училище“ през летните месеци, без обучаващите се курсисти да напускат параметрите на училището.

Комплексът е специално проектиран и дава възможност за осъществяване на учебния процес по европейски стандарт. Училището разполага с многофункционални зали за обучение, уютни и съвременно оборудвани с технически средства за мултимедия – телевизор, видео и DVD. В цялата сграда има непрекъснат достъп до безжичен интернет.

Обособени са и кътове за отдих, разговори и контакти, свързани с училищното барче и камина пресъздаваща домашна атмосфера. На приземния етаж е обособена зала с модулно оборудване за общуване “face to face” (лице в лице) по време на комуникативни занятия с гост-лектори от Англия, Германия и др.

Интериорът и екстериорът дават възможност на обучаемите да се докоснат до красотата и изяществото на произведения на изкуството като картини, пластики и дърворезби.

Втората учебна база на Диел 2 се намира на ул. ”Йоновка” 10 срещу ОУ ”Бачо Киро”. Тя също е самостоятелна, изключително съвременно оборудвана и снабдена с най-новото от мултимедийната техника. Разполага с ученикови занимални и занятия по интереси.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *