Съботно-неделни-курсове

Нашите курсове по общ немски език са разработени  специално за хора, които искат да научат нов чужд език или да подобрят езиковите си умения за лични или професионални цели.

Различни учебни способи, от песни и двигателни упражнения до игри и филми, са перфектно съчетани в тази модерна учебна система.

Възможностите на дигиталните медии се използват максимално като се активират индивидуалните знания и способности, чрез сравнение с други езици.

Езиково училище „Диел” предлага курсове в пет нива (A1, A2, B1, B2, C1) – от начинаещи до напреднали. Подготвяме успешно курсисти за явяване на изпити  за международни сертификати и за кандидатстване  в чуждестранни университети.

Курсът е с продължителност 120 учебни часа и се провежда 2 пъти в седмица.

Учебни системи:

Schritte International е система за начинаещи курсисти, за учaщи или работещи, които искат да се подготвят за живота, работа или следване в немскоговоряща страна.

schritte-international-faecher-kl

При учебната система Menschen човек учи с всички сетива, в центъра стоят човешките истории и чувства. Обучаващите се могат да избират теми по интереси и получават разнообразни поводи за самостоятелна работа и подготовка. Различни учебни способи от песни и двигателни упражнения до игри и филми са перфектно съчетани в тази модерна учебна система.

Menschen съдържа учебник и мултиром, които спомагат за развиване на уменията слушане с разбиране, както и улесняват общуването на немски език. Възможностите на дигиталните медии се използват максимално и се активират индивидуалните знания и способности, чрез сравнение с други езици.

menschen

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *