Езиково училище „Диел” предлага групово и индивидуално обучение по немски език. Предлагаме курсове за деца и възрастни, за всички нива от начинаещи до напреднали. Условията, които предоставяме на нашите ученици, им помагат да преминават успешно през всяко едно ниво на езика (А1, А2, В1, В2, С1).

Целта на курсовете е да подготвят обучаемите за предстоящите изпити на Goethe Institute (Goethe-Zertifikat A1-C2, TestDaf) .

Работата ни с оригинални учебни системи като Hueber спомага за ефективното обучение по немски език, тъй като са изцяло разработени според изискванията на Общоевропейската езикова рамка, в която са застъпени и четирите езикови компонента – четене, писане, говорене и слушане.

С помощта на нашето систематизирано езиково обучение, приятната атмосфера и професионализма на преподавателите ни, Ви даваме възможност да усъвършенствате владеенето на езика и да общувате свободно на немски език.

На всички успешно завършили курса на обучение се издава сертификат за завършено ниво и степен на владеене на езика в съответствие с Европейската езикова рамка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *